Rózsa Sándor weboldala.
Rózsa Sándor weboldala.
Üdvözölek.
 
Látogasd +
 
RÓZSA SÁNDOR LINKEK
 

D'ARTS Kft

weboldala

 
A pontos idő
 
HELLÓ!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
VIGYÁZZ!
Figyelem!
 
ONLINEPOKER.hu

A MAGYAR PÓKER OLDAL.

onlinepokerhu.com

 
ŐRÜLT MACSKA

 
MENNYI???
Indulás: 2006-04-21
 
APRÓHIRDETÉSEK
 
HOBO

www.hobo.hu

 
A PÉNZRŐL.

Kínai tanítás:
A pénz.
-------------
Vehetsz házat,
de otthont nem;
vehetsz ágyat,
de álmot nem;
vehetsz órát,
de időt nem
vehetsz könyvet,
de tudást nem;
vehetsz pozíciót,
de tiszteletet nem;
megfizetheted az orvost,
de az egészséget nem;
megveheted a lelket,
de az életet nem;
megveheted a szexet,
de a szerelmet nem.

 
EGY JÓBARÁT ...

TÓTH ATTILA 1968-1996

 
BANNER MÜHELY

 

 

 
SZÉKELY-MAGYAR ROVÁSÍRÁS

 
Eddig voltál itt.

 
Dick Van Dyke-vagyis, Halál biztos diagnozis.

 
NÉVTELEN SZERENCSEJÁTÉKOS

Gamblers Anonymous

 
JÁTÉK

PACMAN

 
zeneszövegek
 
NEM JÁTÉK A SZERENCSEJÁTÉK.

 Mi is az, hogy kényszeres  szerencsejátékos?

A legelfogadhatóbb meghatározás számunkra, hogy egy olyan betegség, amely a lefolyása szerint fokozatosan súlyosbodó, és soha nem tekinthető gyógyítottnak, de hathatósan megszakítható. Sok játékbeteg,  erkölcsileg gyengének, vagy egyszerűen "értéktelennek" tekinti önmagát. A kényszeres szerencsejátékosok voltaképpen súlyosan betegek; de felépülhetnek ebből az állapotból.


Mottó: „Kezdetben a szenvedély idegen; később vendég, és végül – úr a házban”

(Talmud)


„Vágyainkon kívül önmagunkból semmi semérdekel bennünket, de vágyainkat nem mi választjuk. Vágyaink választanak és határoznak megbennünket, és azon a napon, amelyen e vágyaktól megszabadulva felébredünk, nem győzünkcsodálkozni, hogy mit műveltek velünk.”

Marcel Jouhandeau


Gamblers Anonymous MAGYARNYELVÜ SEGITSÉG


Dr. Bagdy Emöke cíkke

Szenvedéllyé válhat a játék is >>>


Őrület!

Elfogatta magát a szerencsejátékos betörő

2005. szeptember 11.

Saját elhatározásából adta a magát a rendőrök kezére egy megszállott szerencsejátékos, aki költséges szenvedélye finanszírozása miatt rendszeresen betörésre kényszerült - de beleunt a túl izgalmas életbe.

A 45 éves francia férfi, egykori hivatásos katona a hét végén, amikor utoljára fordult meg egy cannes-i kaszinóban, ebédet rendelt, majd miután jóízűen elfogyasztotta, közölte, hogy nincs pénze kifizetni, s ezért kéri, hogy hívják a rendőrséget. A pincérek szeme elkerekedett a különleges kérés hallatán, s aztán az álluk is leesett, amikor a furcsa vendég a nyomaték kedvéért egy pisztolyt és egy tölténytárat is az asztalra helyezett. Látták, hogy a dolognak fele sem tréfa és telefonáltak az őrszobára.

A híres Croisette-re kivonuló egyenruhásoknak a furcsa vendég ott a helyszínen bevallotta, hogy az elmúlt néhány hétben három dohányüzletet fosztott ki, hogy pénzt szerezzen a kaszinózáshoz. Az előző években játékszenvedélye teljesen kifordította önmagából és tönkretette az életét, felesége is faképnél hagyta.

Elárulta azt is, hogy a legutolsó betörése alkalmából lövések is eldördültek, alig tudott elmenekülni. Akkor jutott arra az elhatározásra, hogy kiszáll az ördögi körből, feladja magát.

A rendőrök bekísérték a fogdába a bűnbánó szerencsevadászt.


A szerencsejátékos visszakapta az elbukott pénze tizedét

2005. január 31. 09:12

Csak a bíróságon nyert a kaszinóval szemben egy osztrák szerencsejátékos, aki már biztosan visszakapja Black Jacken elveszített pénzének egy részét az osztrák kaszinótól.

Az utóbbi években többször is felbukkant az osztrák sajtóban annak a karintiai férfinak az ügye, aki kárpótlásért perli a Casinos Austria részvénytársaságot, hogy visszakapjon valamit a játékteremben elveszített pénzéből.

A férfi a saját bevallása szerint 1997 és 2000 között mintegy 100 alkalommal próbálkozott a szerencsével a kaszinóban, azonban összesen 2,5 millió eurót (kb. 620 millió forint) vesztett.

A 41 éves egykori építőanyag-kereskedő súlyos szenvedélybeteg, a szerencsejáték rabja. Kárpótlási keresetét arra alapozva adta be még 2002 februárjában a bírósághoz, hogy a kaszinónak tennie kellett volna valamit azért, hogy ne verhessen el ennyi pénzt, ráadásul úgy, hogy fedezete sem volt rá. Felhozta, hogy a kaszinóban még ingyen itallal is kedveskedtek, és ez is azt bizonyítja, hogy csak a játékszenvedélyét akarták felkorbácsolni.

A férfi ügyvédei 1,2 millió euró kártérítésre nyújtottak be igényt, s a per végül fél sikerrel zárult. Az osztrák legfelsőbb bíróság 227 ezer euró kártérítés ítélt meg a szerencsejátékosnak, további 217 ezer euró kártérítés ügyét pedig visszautalta az alsóbb fokú bírósághoz.

A bírák a szerencsejátékról szóló törvény 35. paragrafusának 3. bekezdésére alapozva döntöttek így, amely szerint a kaszinónak meg kell vizsgálnia minden olyan játékos fizetőképességét, aki feltűnően sokat veszít.


MTI

 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto